Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Summer 2016

Egy summer musical, amit ma kezdtem el írni a húgommal, Romyval. Remélem, hogy tetszeni fog nektek ^^.

 

Búcsú a nyári szerelemtől

stiahnut.jpg

 

 Musical                                                      

 

1973-at írunk és az Egyesült Államokban járunk, ahol éppen most kezdodik a nyár, a tengerparton szikrázik a napsütés és a nyári szellő szárnyal a levegőben. Ez a tengerpart két banda otthona, itt töltik minden idejüket. Az első banda neve "Arany Delfinek", ők szörfösök és a második banda neve "Zöld siklók", ők görkorisok. 

Az első banda tagjai: Brandon, ő a banda főnöke és a személyisége egyszóval pörgős. A legjobb barátja Linda, akinek a személyisége bulis és a legjobb barátnője Sarah, akinek a személyisége nyugodt és a banda okos fiúja Jozef és a humorista Nick.

10606916-very-old-open-book-and-empty-pages--stock-photo.jpg

 

 

 

 

 

A második banda tagjai szintén 5-en vannak. A banda főnöke Lenora és a személyisége laza és a bátyja Jeff, akinek a személyisége lobbanékony, a barátnője Jazmyn, akinek a személyisége barátságos és a banda merész fiúja Jack és a banda felvágója Raymond.

images.png
 
 

 

 

A két banda mindig is versenget egymással abban, hogy melyik banda a jobb, szóval nincsenek jó kapcsolatban. 

Ma reggel az Arany Delfinek kimentek a tengerpartra szörfözni, de a Zöld Siklók is kimentek görkorizni és Brandon azt kiabálja nekik, hogy: "Hello, vesztesek" és Raymond vissza kiabálja neki azt, hogy: "Az egyetlen vesztesek itt az Egyesült Állámokban ti vagytok" és ezután Brandon neki támad Raymondnak és a két férfi elkezd bunyózni és az Arany Delfinek Brandonnak drukkolnak és a Zöld Siklók Raymondnak és pár perc után a bunyót bevégzi Brandon és azt kérdezi a Zöld Siklóktól, hogy: "Na, ki lesz a következő?" és ekkor Jeff neki akar támadni, de ekkor Lenora azt mondja neki, hogy: "Ne, inkább nefigyeljünk rá" és ekkor elmennek.