Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Saját történetek 2

Az ezüst kard titka


1.fejezet

Egy távoli kis szigeten járunk, ahol él egy legenda, egy ezüst kardról. A legenda így szól. Az a személy, akit a kard kiválaszt a birtokosának, egy hatalmas hőssé válik, aki előtt majd mindenki meghajol. A kardot már sokan keresik, de azt nem tudják, hogy vajon hol lehet. A kis szigeten sok varázslény él, koboldok, beszélő állatok, boszik, varázslók és persze reményekkel teli halandó emberek is, ez a történet kezdete.

2.fejezet

A történet folytatódik. Egy hatalmas kastélyban él egy boszi, Éva, aki özvegy, de van egy 17 éves lánya, Ella, aki szintén boszi. A kastélyban csak ők élnek és persze az ott dolgozók. Évának van egy célja és még pedig az, hogy megtalálja az ezüst kardott azért, mert magának akarja. Ella legjobb barátja egy kobold, Jojó és ő egy nagyon barátságos kobold és egy kis házban él egy fiú, Tigre a szüleivel, Clarával és Tylerrel, de ők nem szeretik a fiukat, csak kihasználják őt. A fiú szülei bécsvágyóak és büszkék, de Tigre egy jólelkű fiú, erős, bátor és kitartó és azt reméli, hogy egy napon majd olyan élete lesz, amilyet mindig is szeretett volna. Egy szép délután van és Tigre összefütt az erdőben Ellával. A fiú csak egy évvel idősebb a lánynál. A fiatalok bemutatkoztak egymásnak és Ella azt mondja Tigrének, hogy: "Én egy boszi vagyok" és ezután azt kérdezi tőle, hogy: "És te mi vagy?" és erre Tigre azt válaszolja neki, hogy: "Én, én vagyok, ennyi"és ezután a fiú elmegy. Ella amint hazament mindent elmondott Jojónak, aki csak annyit mondott neki, hogy: "Akkor ő csak egy egyszerű fiú, Ella"és Ella azt mondja neki, hogy: "Igen, talán, de nem is tudom, valami megmozdult a szívemben akkor amikor megláttam őt" és Tigre tudd az ezüst kard legendájáról, de nem érdekli őt, mert ő csak egy jobb életre vágyik. Várjátok meg a folytatást.

3.fejezet

A történet folytatódik. Másnap reggel van és Tigre az erdőben sétál és ekkor hirtelen meg pillant egy fehér lovat és a fiú elindult felé, de a ló köddé vált és Tigre azt gondolja, hogy talán csak képzelődött. A mesés szigeten él egy szörny is, Edward, aki kívül szörny, de belül kedves és barátságos. Tigre hazafelé indul, de útközben összefutt Edwardal. Köszönnek egymásnak és a fiú elmondja neki azt, hogy az erdőben látott egy fehér lovat, ami egy pár másodperc után köddé vált és Edward meglepődik és Tigre azt mondja neki, hogy: "De talán csak képzelődtem" és erre Edward azt mondja neki, hogy: "Ez kizárt" és ezután a szörny elmegy. Éva úgy dönt, hogy megbízz egy harcost azzal, hogy találja meg az ezüst kardott és a harcos igent fog neki mondani, mert neki dolgozik. Ella a kertben sétál és Jojó oda megy hozzá és azt kérdezi tőle, hogy: "Ella,megyünk repülni a seprűdön?" és a lány azt válaszolja neki, hogy: "Persze,mennyünk". Már este van és Tigre egy fojónál ül a fűn és Ellára gondol és ekkor megpillantja a levegőben egy seprűn Jojóval. A lány észreveszi őt és leszáll hozzá. Ella köszön neki és Tigre is a lánynak. Ella bemutatja Jojót Tigrének és a fiú üdvözli őt és a lány megkérdezi Tigrétől azt, hogy: "Van kedved velünk repülni?" és erre a fiú azt mondja neki, hogy: "Én még soha nem repültem" és erre a lány azt mondja neki, hogy: "Oké, az nem gond" és Jojó azt mondja a fiúnak, hogy: "Gyere és repülj velünk,csúcs lesz" és Tigre azt mondja,hogy: "Oké,rendben mennyünk" és ezután hárman elmentek repülni. Várjátok meg a folytatást.

4.fejezet

A történet folytatódik. Mindhárman repülnek és nagyon jól érzik magukat és Jojó meglátt egy hullócsilagot és varázslattal a kezébe varázsolja és azt mondja Tigrének és Ellának, hogy: "Ez a hullócsillag mostantól a tiétek" és erre Tigre azt mondja neki, hogy: "De ezt hogy érted?" és erre Jojó azt mondja neki, hogy: "Úgy, hogy ti ketten összeilettek és ez a hullócsillag mindig összefog titeket kötni mindörökké, de ahoz, hogy ez valóban így is legyen, egyszerre megkell érintenetek" és a fiatalok mosolyogva ezt is tették és ezután Jojó feldobja a levegőbe a hullócsillagot és azt mondja, hogy: "Ettől a perctől kezdve van egy közös hullócsillagotok, ami mindig a szívetekben fog ragyogni és az a fény bevilágítja majd az utatokat" és erre Ella azt mondja neki, hogy: "Köszönjünk szépen Jojó ezt a csodás ajándékot" és Tigre is megköszönte neki és ezután tovább repültek együtt. Másnap reggel van és Éva megkérdezi a harcostól azt, hogy van e híre az ezüst kardról és a harcos, Jozef azt válaszolja neki, hogy: "Nincsen, de szerintem az lenne a legjobb, hogyha a kard helyet a kiválasztottat keresném" és erre Éva azt mondja neki, hogy: "Igen, igazad van, vágj is bele rögtön és ha meglesz a kiválasztott, akkor az ezüst kard az enyém lesz".

 

Kalandos ösvények

magic_forest_by_anneclaires-d5x53i4.jpg

 

 

 

 

 

 

1.fejezet
Egy csodás varázslatos szigeten van egy hatalmas kastély, amiben a király, a királynő és a hercegnő élnek és persze az ott dolgozók is. A király neve Fabián, a királynő neve Camilla és a hercegnő neve Isabella. A szülők imádják a lányukat, ő nekik a mindenük és Isabella is nagyon szereti őket, de évekkel később miután Isabella betöltötte a 15.-ik életévet, az ő szeretett anyukája elhunyt egy szörnyű betegségben. A királynak és a hercegnőnek ez nagy csapás volt, de tudták azt, hogy tovább kell lépniük magukért és Camilla emlékéért, mert ő is ezt akarná, de soha nem fogják őt elfelejteni. Pár héttel később a királynő halála után egy újabb szörnyű csapás történt. Egy gonosz grófnő, aki a király felesége akart lenni, bosszút esküdött ellene azért, mert a király Camillát választotta helyette. A grófnő egy hatalmas mágikus erdőbe varázsolta el a hercegnőt, Isabellát. Ott állt bosszút a királyon, ahol a legjobban fáj neki. Fabián kétségbe esve próbálja megtalálni a lányát, de a hatalmas mágikus erdő egy nagyon veszélyes hely, ahová emberek csak ritkán merészkednek be, szóval a királynak ki kell találnia valami okosat azért, hogy vissza kaphassa az ő szeretett leányát, Isabellát.


2.fejezet


A király úgy döntött, hogy kiválaszt öt harcost, akik bemerészkednek a hatalmas mágikus erdőbe azért, hogy megtalálják és meg mentsék a hercegnőt és később miután már a király kiválasztotta az öt harcost, az öt férfi az utolsó percben meghátrált és ekkor hirtelen felbukkan a hatodik harcos, aki azt mondja a királynak, hogy: "A nevem Viktor és nem származok nemes családból, de itt és most megígérem magának azt, hogy vissza hozom a lányát azért, mert az, hogyha elrabolják valaki gyermekét, az egy rettenetes dolog és az ilyen esetekben megkell tenni mindent, amit csak lehet, szóval Fabián király, vissza hozom a lányát, kerül, amibe kerül és nem kérek cserébe semmit" és erre a király azt mondja neki, hogy: "Ritka manapság az ilyen bátor ember, mint amilyen te vagy, köszönöm neked azt, hogy eljöttél ide, mert te vagy az utolsó reményem, menj és hozd vissza a lányomat és én örök hálás leszek neked érte". Ezután Viktor útra kellt, a férfi már az erdőben van és csak a kardját, egy zseb lámpát, ételt és vizet vitt magával. Útközben Viktor meglátt egy fura virágot, ami hirtelen elkezd beszélni, és azt mondja Viktornak, hogy: "Tudom azt, hogy miért vagy itt" és Viktor azt kérdezi tőle, hogy: "Hol van a hercegnő?" és a virág azt válaszolja neki, hogy: "Csak menj egyenesen" és a férfi ezt is teszi, de a harcosnak még fogalma sincs arról, hogy még mennyi meglepetés várja őt az út során.


3.fejezet

Viktor útközben két folyóhoz ér, az egyik folyó a jobb oldalon van és a második a bal oldalon van és a középen egy mély mocsár van, ami hemzseg az aligátoroktól és most Viktornak ki kell találnia azt, hogy hogyan jusson át a túl oldalra, a folyók mélyek, szóval nem úszhat és miközben a férfi gondolkodik, a gonosz grófnőnek a fülébe jutott az, hogy Viktor bemerészkedett az erdőbe azért, hogy megtalálja a hercegnőt, de a grófnő, Amanda biztos abban, hogy a férfi nem jutt ki onnan élve és Viktor azt találta ki, hogy faágakból össze dob egy csónakot, két evezőt és ahoz, hogy ezeket össze dobhassa, az éles kardját használja segítségül. Már esteledik és Viktornak sikerült összedobnia egy csónakot és hozzá két evezőt és most azt kell eldöntenie, hogy melyik folyón kelljen át, a jobb oldalin vagy a bal oldalin és a férfi eldöntötte azt, hogy a jobb oldalin kell át azért, mert a bal szerencsétlen biztosan, és a jobb a szerencsés, mert ez mindig így van, gondolta szóval jobb oldali folyón kell át, de még csak fogalma sincs arról, hogy mi várja őt a túl oldalon.

4.fejezet


Viktor átjutott a túl oldalra és most keress egy helyett, ahová le pihenhett egy kicsit és útközben bele botlik egy valkűrbe, aki azt mondja neki, hogy: "Gyere, allhatsz itt" és a valkűr bevezette őt egy kunyhóba, ami tele van fehér fecskékkel és Viktor azt mondja a valkűrnek, hogy: "Köszönöm, de inkább elalszom kint azért, mert ebben az erdőben nem bízzom meg senkiben sem, szóval viszlát" és a férfi kiment a kunyhóból és később egy fa alatt pihent le. Másnap Viktor tovább megy és útközben hirtelen meghal egy női hangott, aki azt kiabálja, hogy: "Segítség" és a férfi azt gondolja, hogy talán ez a hercegnő, de arra is gondol, hogy talán egy csapda, szóval óvatosan megy a hang felé és ekkor az egyik fárol letekerődik egy kígyó, aki azt mondja a férfinak, hogy: "Végy a nyakadba és én majd mutatom az utat" és erre a férfi azt mondja neki, hogy: "Ne nézz hülyének, mert nem vagyok az" és ezután Viktor a kardjával ketté vágta a kígyót és tovább ment. Később Viktor meglát egy fehér lovat, ami felé közeledik és miután már a ló hozzá ért, azt mondja neki, hogy: "Engem fentről küldtek azért, hogy segítsek neked az utadon" és erre a férfi azt mondja neki, hogy: "És miért kéne hinnem neked?" és a ló azt válaszolja neki, hogy: "Csak nézz a szemembe, ott majd meglátod az igazságot" és miután a férfi a ló szemébe nézet, azt mondja neki, hogy: "A szemedben tisztaságot látok, szóval hiszek neked, gyere, felpattanok rád". És később útközben Viktor megkérdezi tőle azt, hogy: "Hogy hívnak?" és a ló azt válaszolja neki, hogy: "A nevem Gyémánt" és a férfi azt mondja neki, hogy: "Szép név" és már kora este van és Viktor és Gyémánt bele botlanak egy hatalmas gödörbe és Gyémánt azt kérdezi Viktortól, hogy: "És most?" és Viktor azt válaszolja neki, hogy: "Hát át kell ugranunk" és szerencsére sikerült a terv és folytatják az utat.


5.fejezet


Viktor meglát egy hatalmas tükröt a semmi közepén és bele nézz és ebben a pillanatban meglátja a hercegnőt, aki megvan kötözve egy csillagokkal teli szobában. A szoba sötét és a csillagok világítják be, szóval Viktor most már tudja azt, hogy hol található a hercegnő, de még mielőtt elmondaná ezt Gyémántnak, Viktor hirtelen szoborrá változik és Gyémánt nem hisz a szemének, de biztos abban, hogy Viktor azért változott át, mert bele nézett a tükörbe, szóval ő óvatos. Később Gyémántnak támad egy ötlete, a tükör elé áll, de elfordítja a fejét és ekkor a tükör elkezd világítani és a fény bevilágítja Viktort és a férfi vissza változik és azt kérdezi Gyémánttól, hogy: "Ezt hogyan csináltad?" és a ló azt válaszolja neki, hogy: "Okkal az a nevem, hogy Gyémánt, a fényem vissza változtatott téged" és a férfi megköszönte ezt neki és Gyémánt most azt kérdezi, hogy: "És most?" és Viktor azt válaszolja neki, hogy: "A tükörben láttam azt, hogy hol van a hercegnő , gyere, útközben elmondom" és később Viktor és Gyémánt egy kastélyhoz érnek, ami hatalmas és rejtélyes és Viktor azt mondja Gyémántnak, hogy: "Én bemegyek, te maradj itt" és Gyémánt azt mondja neki, hogy: "Rendben, de légy óvatos" és ezután a férfi bement a kastélyba. A kastély belül elegáns és nem minden napi és Viktor meglát egy férfit, aki azt mondja neki, hogy: "Üdvözzölek" és ekkor hirtelen megjelenik egy férfi aki azt mondja Viktornak, hogy: "A hercegnőt keresed, tudom, gyere" és Viktor utána megy, de óvatos. A férfi egy szobába vezette Viktort és azt mondja neki, hogy: "Az én nevem Gregor és hogyha tényleg a hercegnőt keresed, akkor előbb ki kell állnod négy próbát és ha sikerül, akkor én a hercegnőhöz vezetlek, a szavamat adom" és Viktor beleegyezik és később Gregor azt mondja Viktornak, hogy: "Az első próba a tüzön járás, átkell sétálnod egy méter hosszú tűz járdán, aminek a tüze 150°C fok, ha nem hajtod végre a próbát, akkor én nem tehetek semmit" és Viktor azt mondja, hogy: "Rendben, akkor kezdjük" és ezután átmennek egy másik helyiségbe, ahol a tűz járda található és Gregor azt kérdezi Viktortól, hogy: "Készen állsz?" és a férfi azt válaszolja neki, hogy:" Igen, készen állok" és Viktor leveszi a cipőjét és egyenesen a tűz járdára lép és elkezd rajta végig sétálni és Viktor sikeresen végre hajtja az első próbát. Gregor gratulál neki és azt mondja, hogy: "A második próba az, hogy bezárlak téged egy ketrecbe de egy éhes oroszlánnal, ha sikerül legyőznöd az oroszlánt, akkor utána máris mondom a harmadik próbát" és Viktor azt mondja neki, hogy: "Rendben" és ezután kimennek a kertbe, ahol a ketrec és benne az oroszlán már várják Viktort és Gregor sok szerencsét kíván neki és azt mondja neki, hogy: "Csak a kardodat használhatod" és Gregor bezárja Viktort a ketrecbe, de az állat máris rátámad, de a férfi védekezik a kardjával, de az állat többször is a ketrechez vágja a férfit, de Viktor nem adja fel és 20 perc kimerítő küzdelem után Viktor egy határozott mozdulattal levágja az oroszlán fejét a kardjával és ebben a pillanatban Gregor kinyitja a ketrect és gratulál Viktornak és azt mondja neki, hogy: "A harmadik próba az, hogy megkell találnod a mély folyóban egy arany színű dobozt, amiben egy arany kulcs található és az a kulcs kinyitja a hercegnő rejtélyes helyének az ajtaját és Gregor elkíséri Viktort a folyóhoz és Viktor máris neki is vág, de a férfinak nehéz dolga van azért, mert a víz hideg és mély és 25 perc után a férfi a folyó mélyén észrevesz egy aranyozott színű dobozt és a mélyre úszik érte, sok erejébe került, de Viktor megtalálta a dobozt és Gregor gratulál neki és megkérdezi a férfitól azt, hogy: "Nos, készen állsz az utolsó próbára?" és Viktor azt válaszolja, hogy: "Igen" és Gregor azt mondja neki, hogy: "Rendben, kövess".


6.fejezet


És Viktor azt válaszolja neki, hogy: "Jöhet" és Gregor azt mondja neki, hogy: "Rendben, mondom, a negyedik próba az, hogy én elvezetlek téged a hercegnő szobájához, de azt a szobát a szörnyeteg őrzi, aki a félelemből táplálkozik, te csak a kardodat és az arany színű dobozkát viheted és az arany kulccsal nyitható a hercegnő szobája, de vigyázz a dobozra, mert a szörnyeteg elakarja majd venni tőled, szóval sok sikert" és Viktor azt mondja neki, hogy: "Rendben, világos" és ezután Gregor elvezette őt a hercegnő szobájához, amit a félelmetes szörnyeteg őriz és Gregor elmegy és Viktor most szemtől szemben áll a szörnyeteggel és a szörnyeteg hatalmas, sötét és vörösek a szemei és Viktor máris rátámad a kardjával, de a kard nem sebezi meg őt és a férfi nem érti az okát és a szörnyeteg csak ide oda dobálja őt és próbálja elvenni tőle a dobozt. Viktor nemtudja azt, hogy mit tegyen és a szörnyeteg azt mondja neki, hogy: "Én a félelmedből táplálkozok és most te rettegsz attól, hogy elbuksz" és ekkor Viktor rájön arra, hogy mit kell tennie. Leteszi a kardját és azt mondja a szörnyetegnek, hogy: "Fegyver ellened csak egy létezik, az, hogy én nem félek tőled" és Viktor mélyen bele nézz a szörnyeteg szemébe és azt kiáltja, hogy: "Én nem félek sem tőled, sem mástól" és ebben a pillanatban a szörnyeteg eltűnik és Viktor kiveszi a kulccsot a dobozból és kinyitja az ajtót és bemegy és meglátja a hercegnőt megkötözve és a férfi a kardjával elvágja a köteleket és kiszabadítja a hercegnőt és ebben a pillanatban a szoba már világos lesz és a hercegnő rá nézz Viktorra és azt mondja neki, hogy: "Köszönöm" és megfogják egymás kezét és Viktor azt mondja neki, hogy: "Gyere, hazaviszlek és miután kiléptek a kastélyból, a kastély eltűnik és Viktor meglátja Gregort és Gregor azt mondja neki, hogy: "Gratulálok, győztél és nem csak az akadájokat győzted le, de a saját félelmedet is, te nem egy harcos vagy, te egy hős vagy, akire csak fel nézni lehet és a grófnő miatt ne aggódjatok, az igazság az, hogy Amanda a lányom" és Viktor és Isabella ezt alig tudják elhinni és Gregor azt mondja, hogy: "A lányom megkért engem arra, hogy segítsek neki a bosszújában és én megtettem, de én tisztelem azokat, akik megérdemlik, és te Viktor kiérdemelted a tiszteletemet, szóval elmehettek és Amandát bízzátok csak rám, ő már nem fog több gondot okozni" és Viktor és Isabella mindent megköszöntek Gregornak és elmentek és miután oda értek Gyémánthoz, Gyémánt gratulál Viktornak és azt mondja neki, hogy: "Tudtam, hogy így lesz, és most pattanjatok fel rám, mert a hazavezető utat tudom" és útközben Viktor mindent elmondott Isabellának és a lány már alig várja azt, hogy végre láthassa az apját és pár óra után Viktor odamegy a királyhoz és azt mondja neki, hogy: "Nos, visszahoztam a lányát, ahogy megígértem" és ekkor Isabella belép az ajtón és odarohan az apjához és átöleli őt. A király nagyon boldog és Isabella is, mindketten hálásak Viktornak és Gyémántnak. Hetekkel később Viktor és Isabella sokszor találkozgattak egymással és idővel kialakult köztük egy csodálatos érzés, amit szerelemnek hívnak, aminek a király és Gyémánt is nagyon örültek és később Viktor megkérte a királytól Isabella kezét és a király boldogan adta át neki a lánya kezét és aztán megtartották az esküvőt, ami szó szerint káprázatosan szép volt és nem sokkal később Viktor és Isabella megajándékozták a királyt egy kis unokával, aki azt a nevet kapta, hogy Camilla és Viktor úgy döntött, hogy megtartja Gyémántot és most mindenki nagyon boldog. A király visszakapta a lányát és Isabella megtalálta élete szerelmét és Viktor nemcsak Isabellát találta meg, de az élete szerelmét is és Gyémánt kapott egy csodás családot és mind örülnek a kis Camillának, és a történet véget ért. 

 

 

A fekete farkas

stiahnut.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Melissa egy fiatal lány, aki Bostonban él a szüleivel és az 1 éves kis öccsével, Adammal. Most egy esős este van és Melissa éppen hazafelé tart és útközben észre vesz egy fekete kék szemu farkas kutyát, aki csak bá ulja a lányt. Melissa megrémül és nem tudja azt, hogy mit tegyen és ekkor egy másik farkas a közelből elkezd vonyítani és abban a pillanatban a fekete farkas elmegy és Melissa megkönnyebül és siett haza és később miután Melissa lefeküdt aludni, hirtelen egy hangos vonyítást hall, de próbál elaludni és úgy fél órával később miután már sikerült elaludnina, egy fura álma lesz, azt álmodja, hogy egy idegen férfi bekopog hozzájuk, akkor amikor ő egyedül lesz otthon az öccsével és miután a lány ajtót nyit, az idegen férfi egy pisztolyt fog rá és azt mondja neki, hogy: "Ne mozdulj!" és ezután magával viszi Adamet és most a lány felébred és újra egy hangos vonyítást hall. Másnap reggel, reggeli után a szülők azt mondják Melissának, hogy: "Ma este neked kell majd vigyáznod a kis öccsédre azért, mert mi moziba megyünk" és ekkor a lány a rémálmára gondol, de azzal győzködi magát, hogy az csak egy rémálom volt és nem történhet meg és azt sem akarja, hogy a szülei ne menjenek el kikapcsolódni és ezért Melissa azt mondja a szüleinek, hogy: "Rendben, menjetek csak, én majd vigyázok Adamre". Már eljött az este és a szülők már elmentek Melissa éppen TV-t nézz Adammal, akkor amikor valaki bekopog náluk. A lány megrémül, de kinyitja az ajtót és ekkor meglátja azt az idegen férfit, akit tegnap este is látott az álmában és az idegen férfi egy pisztolyt fog a lányra és azt mondja neki, hogy: "Ne mozdulj!" és a férfi a kisfiú felé megy, de ebben a pillanatban a félig nyitott ajtón bemegy az a fekete kek szemu farkas, akit Melissa látott az utcán és a farkas dühösen elkezd morogni a férfira és a férfi megijed és kifut a házból és ezután Melissa azt mondja a farkasnak, hogy: "Köszönöm" és a farkas rá mosolyog és ki megy és később miután a szülők hazaértek, Melissa mindent elmondott nekik és másnap reggel Melissa feljelentette az idegen férfit és leírást adott róla és pár órával később a rendőrök elfogták őt egy benzín kútnál és a férfi mindent be ismert a rendőröknek és még azt is elmondta, hogy elakarta adni a kisfiút azért, hogy pénzhez jusson és ezután a rendőrök letartóztatták a férfit és Melissa nem érti a fura remálmát, de örül annak, hogy minden jól végződött és, hogy ő és a kis öccse is jól vannak és biztos abban, hogy a farkas azért mentette meg az öccsét, mert ők is falkában élnek, családban és vigyáznak egymásra, de azt, hogy a farkas honnan tudta azt, hogy ők veszélyben voltak, fogalma sincsen, de soha nem fogja elfelejteni a történteket és már este van és Melissa ki nézz a szobája ablakán és meglátja azt, hogy telihold van és vonyít egyett és ekkor egy farkas is vonyít egyett és Melissa mosolyog és behúzza a függönyt az ablakán, és lám a történet véget ért.